Охридската староградска песна “Ја, излези стара мајко на пенџере”е испеана во куќата на Влатко Плевнеш

October 15, 2018 естрадаплус 0

Сигурно дека малкумина знаат дека од куќата на Влатко и Силви Плевнеш во Охрид е испеана староградската охридска песна “Ја, излези стара мајко на пенџере”.