„Ту челос“ се распаѓаат

October 29, 2018 Martin Petrevski 0

Најславното дуо на виолончело на светот „Ту челос“ последните години проживува кулминација на популарноста. Но, многубројните обврски со себе донеле и несакани последици, па музичарите […]