Гоца Тржан заврши на инфузија

October 4, 2018 Jasna Stojanoska 0

Поп пејачката Гоца Тржан ги загрижи нејзините пријатели и обожаватели кога објави фотографија на која таа е во една белградска клиника. Пејачката очигледно не водела […]