Лепа Брена со нож упаднала во домот на соседите

Please follow and like us:
Pin Share

Иако сите мислат дека е вообразена и повлечена, по изјавите на нејзините соседи, изгледа не е се онака како што изгледа. Српската пејачка Лепа Брена, со нож упаднала во домот на соседите. 

Лепа Брена и Боба Живојиновиќ со години живеат во својата вила во елитната белградска населба Дедиње. И додека повеќето мислат дека мегапопуларната пејачка е вообразена и повлечена, судејќи по изјавите на нејзините соседи, изгледа дека работите се поинакви…

„Имам прекрасен однос со Брена. Често доаѓа кај нас на кафе, зборуваме, се смееме. Нормална и природна жена. Добра е, се гледа дека сите ги сака. Одиме и ние кај неа. Си помагаме! Еднаш кога се активира алармот, таа и Виктор дотрчаа со нож. Мислеше дека некој сака да краде. Сите се супер“, за екипата на „Сцена“ открила млада девојка што живее во близина на куќата на Лепа Брена.

Please follow and like us:
Pin Share