Третата сезона на македонското талент шоу ни носи македонска музика во секаква комбинација на ноти

November 30, 2023 естрадаплус 0

Ве запознаваме со нашите кандидати кои оваа сезона со песна ќе се борат за песна Шеип Исакоски 15 години живее во село Подгорци струшко. Талентирано […]

Благица Велјаноска од жирито доби 4 “ДА” а таа на сред снимање понуда за брак

November 29, 2023 естрадаплус 0

Пред да се емитува премиерната емисија од третата сезона на македонското талент шоу натпреварувачката Благица Велјаноска од Прилеп доби понудата за брак од нејзиното момче […]