Благица Велјаноска од жирито доби 4 “ДА” а таа на сред снимање понуда за брак

November 29, 2023 естрадаплус 0

Пред да се емитува премиерната емисија од третата сезона на македонското талент шоу натпреварувачката Благица Велјаноска од Прилеп доби понудата за брак од нејзиното момче […]