Благица Велјаноска од жирито доби 4 “ДА” а таа на сред снимање понуда за брак

Please follow and like us:
Pin Share

Пред да се емитува премиерната емисија од третата сезона на македонското талент шоу натпреварувачката Благица Велјаноска од Прилеп доби понудата за брак од нејзиното момче Виктор Настески. Несекојдневна ситуација која се случи на снимањето во ИН ТВ.

Од како жири комисијата ги кажа своите конечни оценки за настапот на Благица, нејзиното момче пристапи на сцената и ја праша” ДАЛИ ЌЕ МИ ПЕЕШ ДО КРАЈОТ НА ЖИВОТОТ” клекнувајќи пред неа со прстен. Како изреагира Благица и што се се случи погледнете во првата емисија.

Please follow and like us:
Pin Share