Третата сезона на македонското талент шоу ни носи македонска музика во секаква комбинација на ноти

November 30, 2023 естрадаплус 0

Ве запознаваме со нашите кандидати кои оваа сезона со песна ќе се борат за песна Шеип Исакоски 15 години живее во село Подгорци струшко. Талентирано […]