Третата сезона на македонското талент шоу ни носи македонска музика во секаква комбинација на ноти

Please follow and like us:
Pin Share

Ве запознаваме со нашите кандидати кои оваа сезона со песна ќе се борат за песна Шеип Исакоски 15 години живее во село Подгорци струшко. Талентирано момче кое прв пат запеало на 4 години . Љубовта кон музиката ја потврдува и со свирење на кларинет, кавал, зурла. Самоук , а како и што научил за 9 месеци со секојдневно вежбање гледајте во нашата потрага по таленти.

Please follow and like us:
Pin Share