(видео )Водителот на едно од најпопуланите музички шоуа кај нас ,очи во очи со мечка

Please follow and like us:
Pin Share

Популарнот шоумен Занко зш кој е водител на едно од најпопуланите музички шоуа кај нас и во дијаспорите ИмаТ немаТ деновиве имал дирекна средба со мечка ,за сеќа се завршило без последици.

Наскоро почнува со снимање 5 тата сезона на Македонското музичко шоу ИмаТ немат ,овојпат во нови студиа.

Please follow and like us:
Pin Share