Aца Лукас: За мојот погреб ќе се наплаќаат карти

Please follow and like us:
Pin Share

Аца Лукас за неколку дена ќе ја има премиерата на филмот „Покидан“ за неговиот живот за кој владее голем интерес.Тој е задоволен што дочекал филм за него додека е жив и вели дека сигурно во следните продолженија нема да биде жив.

Имам одлична идеја, тоа е малку морбидно, но мисам дека за мојот погреб ќе се продаваат карти . Ќе биде уникатно, никој тоа не го направил-прогнозира Лукас.

Please follow and like us:
Pin Share