(видео) Оваа песна ке го расплаче секој Македонeц кој заминал од Mакедонија

Please follow and like us:
Pin Share

Флори Манев кој живее и работи долги години во Германија испее песна за тоа колку е тешко да си одалечен од фамилијата и живееш во друга држава.

Оесната е дело на Гоко Јовиќ а видеото го работеше ИН продукција.

Please follow and like us:
Pin Share