(Видео )Ова песна ќе го наежи секој Македонец,Жива е Македонија

Please follow and like us:
Pin Share

Македоноцет Зоран Далчески кој живее и работи во Америка снимаше нова песна насловена Жива е Македонија ,тој во песната дава свое видување на промената на името на нашата Држава Македонија.Се снимаше и спот за оваа песна ,спотот го снимаше ИН продукција а песната е дело на Златко Миладиноски.

Please follow and like us:
Pin Share