Македонците во Мелбурн ќе слават Нова година после 3 години пауза !

December 16, 2022 естрадаплус 0

После корона пандемијата во Мелбурн Австралија патува екипа од Македонија да ги забавува нашинците во Мелбурн.Екипата е составена од атрктивната Битолчанка Дани Даниела која последниве […]