Димитар Митровски прогласен за еден од најуспешните Битолчани за оваа година.

December 25, 2022 естрадаплус 0

Имено битолскиот весник секоја година доделува признаниа на успешни Битолчани ,оваа година му дојде редот на младиот и талентиран хармоникаш Димитар Митровски кој оваа година […]

(ВИДЕО) Силви бенд го издадоа синглот „Ја излези стара мајко“, инспириран од вистинскиот настан во нивната семејна куќа во Охрид

December 25, 2022 естрадаплус 0

Силви и Влатко Плевнеш неодамна го издадоа најновиот  сингл „Ја излези стара мајко“, инспириран од вистинскиот настан во нивната семејна куќа во Охрид, како дел […]