Ѓоко Јовиќ со импресивна интерпретација на “Зајди, зајди” растури во Босна! (Видео)

November 28, 2022 естрадаплус 0

Неодамна, еден од нашите, во моментот, најактуелни пејачи, Ѓоко Јовиќ, заедно со членови од бендот беше гостин на една босанска телевизија. Меѓу другото, во студиото се […]

(видео)Дојде од Германија и растури на Македонското музичко талент шоу Нови и млади

November 7, 2022 естрадаплус 0

Младиот и талентира Антонио Никев кој за натреварување на македонското музичко талент шоу допатува дирикно од Германија го остави без зборови жирито ,составено од Златко […]