ФОЛК ПЕЈАЧОТ ИГОР АНДРЕЕВСКИ ЗА НОВАТА ГОДИНА ЌЕ ГИ ЗАБАВУВА НАШИНЦИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА

December 4, 2022 естрадаплус 0

Фолк пејачот Игор Андреевски кој полека но сигурно гради успешна кариера ,веќе започнува интересот за него во дијаспората.Игор заедно со својата колешка Дани Даниела за […]