Димитар Митровски прогласен за еден од најуспешните Битолчани за оваа година.

Please follow and like us:
Pin Share

Имено битолскиот весник секоја година доделува признаниа на успешни Битолчани ,оваа година му дојде редот на младиот и талентиран хармоникаш Димитар Митровски кој оваа година беше доста активен ,освен што снимаше нови иструментални ора, се појави и како автор и композитор,па следеше Австралиска турнеја и големиот трансфер во групата Дрим тим .

Еве што написа Димитар на неговиот фб профил.

НАЈУСПЕШНИ БИТОЛЧАНИ ЗА 2021 😊ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ ДО БИТОЛСКИ ВЕСНИК ЗА ОВАА НАГРАДА,КОЈА ЗА МЕНЕ ИМА ПОСЕБНИ ЗНАЧЕЊЕ❤️НАГРАДА ЕСТРАДА🪗ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ ДО МОИТЕ РОДИТЕЛИ И МОЈОТ ПРОФЕСОР МАЕСТРО КИРИЛ СТОЈЧЕВСКИ ЗА ОВАА ПОДДРШКА ДО СЕГА!!!ОВА Е САМО МОЈОТ ПОЧЕТОК❤️БИТОЛА❤️❤️❤️

Please follow and like us:
Pin Share