Во Мелбурн се славеше Нова години со Македонска музика и пејачи од Македонија

Please follow and like us:
Pin Share

Новата година се славеше во Шелдон во Мелбурн со атрактивната Дани Даниела и Игор Андреевски заедно со групата Амадеус од Австралија,специјален гостин беше Вера трајкоска . Прекрасна атмосфера со одбрани гости и исполнетост до последно столче цела вечер се пееше Македонска музика . Ова им е прв настап во Австралија и на Дани Даниела и на Игор Андреевски ,и двајцата беа добро прифатени од публиката . Инаку оваа прослава беше дирекно емитувана на сателитската ИНТВ и имаа можност да ја гледаат илјадници гледачи. Од она што бевме информирани за разлика од другите години многу други ресторани каде славеа Македонци се пееле песни од нашите соседи низ цела Австралија. Организатор на прославата беше ИНТВ.

https://www.facebook.com/100063709551827/videos/1574088389774118

Please follow and like us:
Pin Share