ГОЛЕМА ТУРНЕЈА ВО ГЕРМАНИЈА

December 19, 2022 естрадаплус 0

Група ПЕЛАГОНИСКИ МЕРАК ИГОР НИКОЛОВСКИ-ВОЛЧКО СНЕЖЕ РАДИЧЕВСКА Дочек нова година 31.12.2022 СОЛИНГЕН ГЕРМАНИЈА Македонски културен клуб 11 Октомври ( Evangelische Stadtkirche am Fronhof Kirchplatz 1442651 […]

ИН Продукција оваа година со највесела и најбогата новогодишна програма,ке ја емитуваат верувале или не 24 Телевизиски куќи!

December 19, 2022 естрадаплус 0

ИН Продукција и оваа година снимаше повеќе новогодишни емисии ,се снимаше главната новогодишна програма која трае 6 часа ,на која учество имаа најдобрите фолк имиња […]