(ВИДЕО) Силви бенд го издадоа синглот „Ја излези стара мајко“, инспириран од вистинскиот настан во нивната семејна куќа во Охрид

Please follow and like us:
Pin Share

Силви и Влатко Плевнеш неодамна го издадоа најновиот  сингл „Ја излези стара мајко“, инспириран од вистинскиот настан во нивната семејна куќа во Охрид, како дел од новиот албум 8-ми по ред, кој што го промовираа на 22 декември во Филхармонија во Скопје, а воедно и видео записот за истата нумера.

Спотот се снимаше на неколку локации во Охрид а го снимаше Ин продукција.

„Почитувани со оваа песна би сакале да Ви го честитаме Новогодишните празници. Ви благодариме на довербата“, велат Силви и Влатко.

Please follow and like us:
Pin Share