Александар Ицов и пријателите е насловен новиот проект на Александар

Please follow and like us:
Pin Share

Александар Ицов кој важи за еден од најдобрте Хармоникаши или единствениот хармоникас кој свири и гајда,деновиве издаде проект наловен како Александар Ицов и Преијателите .На проектот гости се членови од неговиот бенд ,Спасен Силјаноски,Елена Велевска ,Кико Лупчо соколовски и др.ОППректот деновиве може да го погледнете и на Сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share