Силви бенд ја преработија Македонската народна песна “Ја излези стара мајко на пенџерчето”

September 20, 2022 естрадаплус 0

На неколку локации во Охридско се снимаше видеозаписот за преработката на песната “Ја излези стара мајко”,во спотот освен Силви бенд се појавуваат неколку статисти и […]

Дуле Дули го промовираше видеозаписот за неговата најнова песна “Свадба реканска”

September 20, 2022 естрадаплус 0

“Свадба реканска” е насловот на најновата песна на фолк пејачот Дуле Дули,спотот се снимаше во неговото родно село Жировница.Во спотот се појавуваат повеќе статисти ,се […]

Даниела Темелковска го женесе синот,СВЕКРВАТА го зеде микрофонот и ги крена сите на нозе!

September 18, 2022 естрадаплус 0

Даниела Темелковска го ожени својот син Даниел, се опушти на веселбата и направи „хаос“ кога го зеде микрофонот. Беше весело во семејството Темелковски – се […]

Моите родители беа муслимани, нив не можев да ги бирам, но верата да: Овие пејачи се откажаа од исламот!

September 12, 2022 естрадаплус 0

Промената на верата на нашите простори отсекогаш била под лупа на јавноста. Тешко е да се зборува за причините за ваквите одлуки, но повеќето од […]