Амајлија бенд од Пробиштип со нова песна и нов спот

Please follow and like us:
Pin Share

Момците од Амајлија бенд Пробиштип ова лето беа презафатени сосвирки во нивниот регион ,но и околните градови,па после напорното лето најдоа време да снимаат и видеозапис за нивната најнова свадбарска песна насловена “Свадба Пиринска” Дел од спотот е снимен на планината Пониква.Видеото го снимаше Ин продукција и наскоро следува промоција на сателитската ИНТВ и телевизиите кои ја негуваат македоснката песна.

Please follow and like us:
Pin Share