Долни Сарај никогаш не изгледал помоќно: 29. издание на „Охрид фест-Охридски трубадури“ донесе етаблирани имиња и дебитанти на сцената

September 5, 2022 естрадаплус 0

Изминатиот викенд во Охрид се одржа 29- тото издание на фестивалот „Охрид Фест- Охридски трубадури“, сцената на Долни Сарај никогаш не изгледала помоќно, а домаќини […]