Моите родители беа муслимани, нив не можев да ги бирам, но верата да: Овие пејачи се откажаа од исламот!

September 12, 2022 естрадаплус 0

Промената на верата на нашите простори отсекогаш била под лупа на јавноста. Тешко е да се зборува за причините за ваквите одлуки, но повеќето од […]