(ВИДЕО I8+) Ш0KAНТНО ВО МАКЕДОНИЈА: ЖЕНИ СЕ TEПAA, ПО ШТО ЕДНАТА ЈА СОБЛЕKOA ПОЛУГ0ЛА – (ВИДЕО РЕТРО)

September 10, 2022 естрадаплус 0

Шokaнтно видео се појави на социјалните мрежи во Македонија. Видеото е од пред некој месец но повторно е актуелно на социјалните мрежи. Поточно инстаграм профилот […]

Долни Сарај никогаш не изгледал помоќно: 29. издание на „Охрид фест-Охридски трубадури“ донесе етаблирани имиња и дебитанти на сцената

September 5, 2022 естрадаплус 0

Изминатиот викенд во Охрид се одржа 29- тото издание на фестивалот „Охрид Фест- Охридски трубадури“, сцената на Долни Сарај никогаш не изгледала помоќно, а домаќини […]