Дуле Дули го промовираше видеозаписот за неговата најнова песна “Свадба реканска”

Please follow and like us:
Pin Share

“Свадба реканска” е насловот на најновата песна на фолк пејачот Дуле Дули,спотот се снимаше во неговото родно село Жировница.Во спотот се појавуваат повеќе статисти ,се приќаживаат дел од адетите на свадбите во жировница.

Please follow and like us:
Pin Share