Фолкерката Сани има нов дечко!

Please follow and like us:
Pin Share

Како што дознаваме од блиски пријатели на фолкерката Сани ,таа веќе повеќе време се гледа со извесен дечко за кој не ни открија многу информации ,само ни потврдија дека има нов дечко и ни доставија фотки со него.Ја контактиравме Сани не ги демантираше овие докази ,не сакаше да разговара јавно за тоа.

Please follow and like us:
Pin Share