Имаме нов фолк хит “Шербет блага невесте” е насловот ја пеее Спасе Антевски

Please follow and like us:
Pin Share

Конечно имаме нов фолк хит ,овојпат ја пее Спасе Антевски а насловот е Шербет млада невесте. Автор на песната е Златко Миладиноски а видеото е снимано во познатото Охридско туристичко село Куратица, го снимаше Ин продукција.

Песната е певлива и погодна за веселби поточно свадби,нема да помине свадба без оваа песна .

послушате

Please follow and like us:
Pin Share