Групата Зарина од Струга со нов самостоен проект

Please follow and like us:
Pin Share

Познатата Струшка група Зарина,деновиве снимаа видеопроект на стари Македонски народни песни ,но и микс од песно од соседството.Проектот е интересен а се снимаше на приватна плажа во близина на Струга .Деновиве ќе биде премиерно прикажан на сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share