Даниела Темелковска го женесе синот,СВЕКРВАТА го зеде микрофонот и ги крена сите на нозе!

Please follow and like us:
Pin Share

Даниела Темелковска го ожени својот син Даниел, се опушти на веселбата и направи „хаос“ кога го зеде микрофонот.

Беше весело во семејството Темелковски – се ожени Даниел Блажевски, синот на познатата фолк пејачка Даниела Темелковска.

На свадбената церемонија покрај младенците највесела беше и мајката на Даниел која во еден момент се фати за микрофонот и запеа специјално за невестата и младоженецот воодушевувајќи ги сите присутни.

Пејачката свадбената церемонија ја направи во еден познат ресторан за свадби, меѓу гостите имаше многу колеги и колешки музичари.

Гордата мајка и свекрва не ја криеше среќата и цела вечер играше и пееше, а за микрофонот се фати и нејзиниот син кој исто така е пејач.

Пејачката кога го зеде микрофонот ги подигна гостите на нозете, а невестата цело време играше и не ја тргаше насмевката од лицето.

https://www.facebook.com/daniela.temelkovska/videos/3360811447538825

Please follow and like us:
Pin Share