Ќе се фатите за глава : Погледнете колку пари заработиле Саша Поповиќ и Лепа Брена

September 3, 2019 Martin Petrevski 0

„Гранд“ продукција како најголема продукција на Балканот во последните пет години забележала пораст на заработувачката која се мери во милиони евра кои ги делат Лепа […]