По извонредниот настап на Престон, Џесика се враќа на ангажманите во Македонија

September 24, 2019 Martin Petrevski 0

По извонредниот настап на Џесика Палашоска на Престон, Шампионскиот бал во Мелбурн Австралија, таа се враќа во Македонија каде што продолжуваат нејзините ангажмани. Како што […]