Тајна чувана 40 години: Шабан Шаулиќ на својот вонбрачен син му го оставил ова

September 2, 2019 естрадаплус 0

Еден од најпопуларните пејачи на српска народна музика, Шaбан Шаулиќ, настрада во сообраќајна несреќа во февруари, а многу колеги, пријатели и обожаватели го испратија до вечениот […]