Срцето ќе ви се стопи: Внуката на Шабан Шаулиќ ја пее најновата песна на Илда посветена на легандарниот пејач

September 18, 2019 Martin Petrevski 0

Илда Шаулиќ деновиве ја објави најновата песна „Солза“ посветена на нејзиниот починат татко, пејачот Шабан Шаулиќ. Емотивната балада и интерпретацијата на Илда успеа да ја […]