“После мене”, “Око мое” и “Спремај мајко дарови” ја одбележуваат кариерата на Стојне Николова

September 11, 2019 Martin Petrevski 0

“После мене”, “Око мое” и “Спремај мајко дарови” ја одбележаа мојата музичка кариера. Ова го истакна познатата пејачка Стојне Николова при неодамнешното интервју за ИН ТВ. Пред само […]