Марија Шерифовиќ ја отследи Џејла од Инстаграм

Please follow and like us:
Pin Share

Иако минатата година беа доста блиски, пејачката Марија Шерифовиќ реши да ја отследи на Инстаграм победничката од минатата сезона на „Ѕвездите на Гранд“, Џејла Рамовиќ, потег кој изненади многумина.

– Сезоната е завршена, на сите мои кандидати, а особено на финалистите, ви посакувам среќа во вашата кариера и во животот …. Време е за нови миленичиња – објасни Марија Шерифовиќ на својот Инстаграм, а потоа и одговори Џејла.

– О, Боже! Таа ме отследи! рече Рамовиќ на својот профил, но таа не застана тука.

– Нови миленичиња? Среќно хехе! Шокантно – додаде младата пејачка од Горажде.

Please follow and like us:
Pin Share