ФОЛК ПЕЈАЧОТ ИГОР АНДРЕЕВСКИ ЗА НОВАТА ГОДИНА ЌЕ ГИ ЗАБАВУВА НАШИНЦИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА

December 4, 2022 естрадаплус 0

Фолк пејачот Игор Андреевски кој полека но сигурно гради успешна кариера ,веќе започнува интересот за него во дијаспората.Игор заедно со својата колешка Дани Даниела за […]

ЕСТРАДАТА ВО ШОК,САБАЈЛЕВО ПОЧИНА МЛАД ПЕЈАЧ КОЈ ЈА ИСПЕА ЕДНА ОД НАЈПАТРИОТСКИТЕ ПЕСНИ

December 2, 2022 естрадаплус 0

Сабајлево почина фолк пејачот на групата Амајлија од Скоопје Виктор Барбутов,како што дознаваме пред тоа немал здраствени проблеми,ноќва се пожалил на главоболки и бил однесен […]