ИН Продукција оваа година со највесела и најбогата новогодишна програма,ке ја емитуваат верувале или не 24 Телевизиски куќи!

Please follow and like us:
Pin Share

ИН Продукција и оваа година снимаше повеќе новогодишни емисии ,се снимаше главната новогодишна програма која трае 6 часа ,на која учество имаа најдобрите фолк имиња -Цаки Кисми,Сузана Гавазова ,Елена велевска,Дарко Стојаноски,Татјана Стефановска,Вукица и Екстра бенд ,Анастасија Митровска,Џек Даниел ,Благојче Стојановски Туше,Дани Даниела ,Гордана Костоска,Група Чардак,Ирена Лола ,Гоце Џуклески ,Ангел Стојкоски ,Дуре Героски Ташко Каранфиловски,Фаворити и многу други.

Исто се нимаше новогодишно соу на Македонското Музичко талент шоу на кое како специални гости беа Ѓоко Јовиќ и Енерџи бенд ,Дани Даниела и Дарко Билбиловски и финалистите од минатата сезона на Македонското музичко талент шоу -Јована Богдданоска,Анастасија Митровска,Александар Талевски,Ангел Стојкоски ,Душко Героски,Јасмина Атанасовска,Ивана Стојановска Матеј Тушевски и др.

И тоа не е се Телевизиите ќе имаат еклузивни права за емиутување на Шоу си Сузана Гавазова и пријателите,исто Благојче Стојановски Туше и пријателите , и деновиве се нсима новогодишно шоу на Македонското музичко талент шоу ИмаТ немаТ како шлаг на тортата со оние пејачи кои беа оправдано одсутни од минатите снимања а погодувата Кичевската елита која и моментално е врвот во машката фолк естрада Влатко Миладиновски ,Спасен Силјаноски и Дамјан Стојаноски .Новогодишната шррограма ке с емитува на Сателитската ИНТВ,Националната ТВ Сонце и сите регионални ТВ низ Македонија исто и на ИНТВ2.

Please follow and like us:
Pin Share