Скандал! Македонски пејачи тргнаа со авион за Скопје слетаа во Софија!

October 11, 2022 естрадаплус 0

Македонските пејачи Слаткар,Сузана Гавазова,Влатко Миладиноски,Дарко Стојаноски и Фаворити и екипа на ИН продукција по успешниот концерт во Швајцарија Авионски тргнаа за Македонија ,слетаа во Бугарија. […]

Голем концерт во Швајцарија на Влатко Миладиноски,Сузана Гавазова ,Дарко Стојаноски,Слаткар и групата Фаворити

October 11, 2022 естрадаплус 0

Во Саботаата во Швајцарија се одржа голем концерт во организација црковна општина “Собор на сите македонски светители” од Лозана-Швајцарија.На концертот присуствуаа околу 1000 посетители ѓи […]

Ирена Петрова Лола снимаше спот за нејзината најнова песна Недостижна за тебе

October 11, 2022 естрадаплус 0

Младата и надежна фолк пејачка која од минатата година започна поактивно пробивање во Македонската естрада оваа година снимаше неколку авторски песни и неколку преработки.Таа со […]