Ѓоко Јовиќ ја почести својата сопруга со скап подарок: По 4 дечиња и 15 години што ме трпиш

October 12, 2022 естрадаплус 0

Eден од најбараните и најпопуларните пејачи на фолк музика во Македонија, но и надвор е македонскиот пејач Ѓоко Јовиќ. Дијаспората постојано го бара, Македонците кои […]