Голем концерт во Швајцарија на Влатко Миладиноски,Сузана Гавазова ,Дарко Стојаноски,Слаткар и групата Фаворити

Please follow and like us:
Pin Share

Во Саботаата во Швајцарија се одржа голем концерт во организација црковна општина “Собор на сите македонски светители” од Лозана-Швајцарија.На концертот присуствуаа околу 1000 посетители ѓи забавуваа Влатко Миладиноски,Сузана Гавазова ,Дарко Стојаноски,Слаткар и групата Фаворити,Водител на вечерта беше Даниела Ѓорѓиева Дончевска од Регионална Телевизија КТВ која е со долгогодишна соработка со ИН Продукција која во целост го снимаше концертот кој викендов ќе биде емитуван на сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share