Започна со снимање новата сезона од Македонското музичко талент шоу

Please follow and like us:
Pin Share

Деновиве во ИН продукција започна со снимање Македонското музичко талент шоу Нови и млади.Исто како минатата година и оваа се имаат пријавено голем број на кандидати и веќе се снимени првите 4 емисии,новитет во ова Македонско талент шоу е тоа што водителка е познатата и докажана Анита Даева ,водителката на минатата сезона Јасна Стојаноска исто останува дел од оваа шоу само што оваа сезона поради оправдани причини оваа сезона ќе паузира а од следната с еприклучува и таа.Бендот овојпат е проширен исто под раководство на Митко Бежаноски,новитет исто така е што во емисијата освен кандидатите свои точки имаат и познати пејачи каде промовираат нивни нови песни. За разлика од првата сезона правилата се сменати и има испагања уште во првиот круг ,па прудукцијата одлучи пријавувањете да трае додека трае и првиот круг.Емитувањете е на истите телевизии и исти термини како минатата сезона ИНТВ Сателитска,ТВ Сонце Национална ,и сите регионални тв низ Македонија.Ова шоу е моментално најгледаното Македонско ТВ шоу.

Please follow and like us:
Pin Share