Скандал! Македонски пејачи тргнаа со авион за Скопје слетаа во Софија!

Please follow and like us:
Pin Share

Македонските пејачи Слаткар,Сузана Гавазова,Влатко Миладиноски,Дарко Стојаноски и Фаворити и екипа на ИН продукција по успешниот концерт во Швајцарија Авионски тргнаа за Македонија ,слетаа во Бугарија. Имено поради каснење на авионот од компанијата Easy Jet бил пуштен друг авион во замено кој немал право да лета на друго место освен земјите во Европска унија и затоа бил одбиен да слета во Скопје и морало да слета во Софија .Освен овие пејачи во авионот имало околу 200 други патници и им било кажано кој сака може да остане во софија мегутоа без багаж а останатите ќе бдат вратени во Швајцарија и другиот ден ќе се вратат за Македонија. Екипата на пејачи се поделила така да Слаткар со неговата екипа и Сузана Гавазова со нејзината екипа останале во Софија и сами се снаогале за до Македонија а останатите биле вратени во Швајцарија и допатуваа другиот ден. Дел од пејачите најавија дека ќе ја тужат компанијата.

Please follow and like us:
Pin Share