Сузана Гавазова со ново Балканско шоу

Please follow and like us:
Pin Share

Сузана Гавазова снимаше нов проект со Македонски но и песни од нашите соседи,видео проектот се снимаше во нејзиниот град Струмица а го снимаше ИН продукција.

Во шоуто Сузана го промовира нејиниот сајзерист Оливер кој од сега ќе ја придружува на нејзините настапи.Гости на концертот се Гоце Петрески и Борче Наумовски.Наскоро премиера на ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share