Влатко Миладиноски и групата Интермецо снимаа нов проект

Please follow and like us:
Pin Share

Еден од најпопуларните фолк пејачи Влатко Миладиноски заедно со неговиот бенд Интермецо снимаа нов аудио и видео проект .Во проектот има стари подзаборавени Македонски народни песни,проектот е сниман за потребите на Австралиската турнеја што Влатко Миладиноски ја има во Ноември заедно со Златко Миладиноски и Дамјан Стојаноски.Деновиве пеоектот ќе биде емитуван премиерно на Сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share