Ирена Петрова Лола снимаше спот за нејзината најнова песна Недостижна за тебе

Please follow and like us:
Pin Share

Младата и надежна фолк пејачка која од минатата година започна поактивно пробивање во Македонската естрада оваа година снимаше неколку авторски песни и неколку преработки.Таа со новата песна Недостижна за тебе настапи на Тумба фест ,па одлучи и да снима видеозапис на истата.Спотот се снимаше на неколку локации во Охрид а дел и во Австралија .

Please follow and like us:
Pin Share