Ќе ве насмее до солзи: Азијци ја пеат познатата македонска песна „Ти само ти“

Please follow and like us:
Pin Share

Познато е дека македонската песна надалеку се слуша и се пее, па не е прв пат луѓе од другиот крај на светот да ги запеат хитовите на македонски јазик, но ова видео дефинитивно стана хит!

Видеото се појави на социјалната мрежа Фејсбук, а тоа со сигурност ќе ве насмее до солзи. Имено на видеото може да видите како во кујната на некој ресторан двајца Азијци се забавуваат и на цел глас ја пеат познатата македонска народна песна од Марјан Коцев „Ти само ти“.

Во продолжение погледнете го видеото кое ги освои македонците ширум светот:

Gepostet von KAMAJ.net am Donnerstag, 17. Januar 2019

Please follow and like us:
Pin Share