Велевска ужива во убавините на Њујорк

Please follow and like us:
Pin Share

Првите денови во новата година Елена Велевска ги поминува во Америка.

Популарната пејачка одржа серија настапи во неколку градови во САД, а момнтално претстојува во Њујорк од каде што ги поздрави фановите на социјалните мрежи.

За Велевска минатата 2018 година беше исклучително турбулентната на приватен план, a секако бележеше и нагорна линија во својата музичка кариера при што пласирање неколку нови песни со видео записи.

Please follow and like us:
Pin Share